Skip to content

Despre noi

Natura este înteleaptă și mereu procedează corect, așa că noi luăm de la natură. Hrana cultivată aici la Grădina cu fructe este 100% naturală și este iubită, de la sămânță până la recoltă.

Suntem o fermă mică, deținută și condusă de o familie. Scopul nostru este să cultivăm fructe și legume ecologice de cea mai bună calitate. Aceasta înseamnă aprovizionarea cu semințe de moștenire, excluderera folosirii pesticidelor dăunătoare și rotația culturilor. Recoltele noastre nu sunt uriașe, dar produsele ’’Grădina cu fructe’’ sunt, cu adevărat, de cea mai bună calitate. Fiind bogate în minerale și vitamine, puteți fi liniştiți știind că familia dumneavoastră este bine hrănită și îngrijită. Produsele noastre sunt recoltate minimizând risipa și asigurându-ne că un morcov strâmb ajunge și pe masa dumneavoastră.

www.gradinacufructe.ro - fructe_de_padure02
www.gradinacufructe.ro - produse organice

VALORILE NOASTRE

Fii schimbarea pe care vrei să o vezi în lume

Serviciile Noastre

Suntem dedicați să deservim nevoile atât ale persoanelor fizice, cât și ale activităților comerciale de cattering.

Oferim legume și fructe bio de calitate, cultivate și recoltate proaspăt de către noi la ferma Grădina cu fructe.

Oferim livrare la domiciliu atât cu plată anticipată cât și cu plată la livrare, plată și colectare la locația fermei noastre iar pentru cei interesați oferim și posibilitatea de recoltare personală a produselor dorite.

TOTUL 100% BIO

Suntem o fermă 100% ecologică. Acesta este un principiu care este înrădăcinat nu doar în munca noastră, ci și în familia noastră. Avem încredere în natură și în faptul că ea știe cel mai bine.

FOARTE PROASPĂT

Nu există timp de pierdut cu produsele bio. Se recoltează și comercializează atunci când sunt în forma și condiția optimă astfel nu mai este nevoie de folosirea conservanților sau a altor aditivi.

AFACERE DE FAMILIE

Ferma “Grădina cu fructe” este o afacere de familie. Când ne vom pensiona, toate roadele muncii noastre vor fi lăsate copiilor și nepoților noștri să le administreze.

AGRICULTURĂ SUSTENABILĂ

Trăim după principiul că munca noastră trebuie să fie bună pentru natură. Aici la Grădina cu fructe ne străduim să dezvoltăm și să administrăm o fermă organică complet cu zero deșeuri.

ECONOMISEȘTE 10%

ABONEAZĂ-TE LA BULETINUL NOSTRU DE ȘTIRI ȘI ECONOMISEȘTE 10% LA URMĂTOARELE ACHIZIȚII

ECONOMISEȘTE 10%

ABONEAZĂ-TE LA BULETINUL NOSTRU DE ȘTIRI ȘI ECONOMISEȘTE 10% LA URMĂTOARELE ACHIZIȚII